DRUKĀŠANA UN ROKDARBI

Izdrukājiet dzīves svarīgos mirkļus ar Canon Zoemini S2

No ceļojumiem vienatnē līdz pirmajai izstādei — mēs aprunājāmies ar jauniešu grupu par viņiem svarīgiem notikumiem un to, kā viņi dalījās ar šīm atmiņām, izmantojot Canon Zoemini S2 momentuzņēmumu kameras printeri.
Izstieptās rokās tiek turētas vairākas Canon Zoemini S2 kameras, no kurām viena drukā attēlu, un viens cilvēks tur arī melnbaltu izdruku.

Ikvienam ir kāds īpašs dzīves mirklis, ar kuru viņš lepojas, vai pieredze, kas viņu ir padarījusi par to, kas viņš ir šodien. Vai tas būtu izlaidums, pirmā brīvdiena draugu lokā vai laba atzīme eksāmenā — šie sasniegumi ir jāuzņem, lai ar tiem varētu dalīties.

Šī svarīgā dzīves mirkļa nozīme var nebūt uzreiz redzama, tāpēc ir vērts iemūžināt pēc iespējas vairāk atmiņu — lielas un mazākas, lai ar tām uzreiz dalītos ar draugiem vai ģimeni vai izrotātu savu istabu vai mantas, priekpilni atgādinot par labajiem laikiem.

Canon izaicināja studentu grupu parādīt savas dzīves svarīgo mirkli izdrukās. Atklājiet, kas bija šie dzīvi izmainošie notikumi, un uzziniet, kā viņi tos nosvinēja, izmantojot Canon Zoemini S2 momentuzņēmumu kameras printeri.

Iepazīstieties ar šo grupu

Četri jaunieši pozē grupas pašbildei parkā, kas tiek uzņemta ar Canon printera kameru.

Mūsu grupa iemūžināja pirmās tikšanās mirkli attēlā. Canon Zoemini S2 kameras printerim ir gredzenveida apgaismojums un spogulis, tāpēc tas ir lieliski piemērots grupu pašbildēm, kuras var uzreiz izdrukāt, lai visiem iedotu. Kamera ir kompakta, tāpēc to ir vienkārši visur nēsāt līdzi.

Canon Zoemini S2, viedtālrunis un vairākas izdrukas izklātas uz koka virsmas. Var redzēt roku, kas pieskaras viedtālruņa skārienekrānam.

Canon Zoemini S2 var izmantot kā momentuzņēmumu kameru un printeri, tāpēc varat drukāt kameras rullītī esošos attēlus, izmantojot Canon Mini Print lietotni.

Mūsu grupa sastāvēja no četriem Velsas Kardifas Universitātes studentiem: maģistru programmas studentiem Ašvina Tivana (Ashvin Tiwana), Meganas Gaenas (Megan Gaen) un Šubhangi Dua (Shubhangi Dua), kā arī pirmā kursa mūzikas studentes Evijas Inglesas (Evie Ingles). Viņi visi dalījās ar savas dzīves svarīgāko mirkļu izdrukām.

Grupa izmantoja Canon Zoemini S2, viedu mini fotoprintera kameru, kas apvieno divu ierīču funkcijas un ir lieliski piemērota dārgu atmiņu iemūžināšanai. Ar drukāšanas laiku, kas ir aptuveni 50 sekundes, fotogrāfijas var iegūt gandrīz uzreiz, savukārt Canon Mini Print lietotne palīdz iegūt vēl efektīvākas fotogrāfijas un pārvērst tās mini mākslas darbos, ko var izstādīt.

Ašvins Tivana (Ashvin Tiwana)

Cilvēks viedtālrunī izmanto Canon Mini Print lietotni, lai no fotoattēliem izveidotu izdrukājamas apaļas uzlīmes. Fonā ir galds ar Canon Zoemini S2 izdrukām.

“Man tiešām patīk drukāt attēlus ar Canon Zoemini S2,” saka maģistra programmas students Ašvins Tivana (Ashvin Tiwana). “Arī iespēja pievienot tekstu Canon Mini Print lietotnē ir noderīga funkcija, jo tā sniedz iespēju atcerēties, kur esat bijis ceļojumos. Tā vienmēr būs attēlā kā atgādinājums.”

Vīrietis smaida kamerā, savā priekšā pacēlis nelielu brīvdienu fotogrāfijas izdruku.

Bīdāmais slēdzis Canon Zoemini S2 augšpusē ļauj lietotājiem pārslēgties starp režīmiem, tostarp ainavu bez zibspuldzes, portretu ar automātisko zibspuldzi un pašbildi ar gredzenveida apgaismojumu.

Ašvins kā svarīgu mirkli savā dzīvē izvēlējās ceļojumu pa Vjetnamu. Viņam patīk ceļošana vienatnē, un viņš ir devies uz tālām vietām, lai pētītu dažādas kultūras. Viņa pirmais ceļojums vienatnē bija uz Franciju, un kopš tā laika viņš ir ceļojis pa Kambodžu, Vjetnamu un Īriju.

“Kopš 19 gadu vecuma man ir bijusi tā laime apceļot pasauli,” viņš saka. “Labākais, ceļojot vienatnē, ir tas, ka nav jāievēro nevienas citas personas grafiks un var izpētīt un izmēģināt jaunas lietas atbilstoši tam, kas pašam patīk.”

Attēls, kuru viņš izvēlējās izdrukāt, tika uzņemts Vjetnamā 2020. gadā, kad viņš bija ekskursijā ar laivu pa Halonas līci.

“Man patika visa Vjetnamā gūtā pieredze, jo šajā ekskursijā ar laivu es sadraudzējos ar cilvēku, ar kuru joprojām uzturu ciešas attiecības,” viņš saka. “Tas nostiprināja pārliecību, ka man patīk ceļošana vienatnē, jo var satikt brīnišķīgus cilvēkus un izveidot īpašu saikni ne tikai ar vietām, kuras redzat pirmo reizi, bet arī ar cilvēkiem, ar kuriem kopā tās apskatāt.”

Rokas pielīmē apaļas uzlīmes viedtālruņa aizmugurē.

“Lieliski, ka Canon Mini Print lietotnē var pievienot rāmīšus, filtrus un uzlīmes,” saka Ašvins.

Lai lepni parādītu vienu no savām mīļākajām atmiņām, Ašvins nolēma izdrukāt fotogrāfiju uz Canon ZINK 1,3 collu iepriekš sagrieztā, apaļā uzlīmju papīra un pielīmēt šo izdruku, kā arī citus attēlus no citiem piedzīvojumiem sava tālruņa aizmugurei, lai tos redzētu katru dienu kā atgādinājumu par ceļojumiem. Canon Zoemini S2 kameras printeris un uzlīmju papīrs ir pietiekami mazs un viegls, lai tos ņemtu līdzi ceļojumos un uzreiz izdrukātu atmiņā paliekošus mirkļus.

Evija Inglesa (Evie Ingles)

Melns bandžo futrālis atstutēts pret baltu flīžu sienu, un cilvēks uz tā līmē apaļas Canon uzlīmes.

“Es domāju, ka Canon Zoemini S2 lietošana bija jautra,” saka mūzikas studente Evija Inglesa (Evie Ingles). “Tas ir mazs un kompakts, tāpēc tiešām ērti pārnēsājams”. Varat ar to uzņemt attēlus vai izdrukāt attēlus no viedtālruņa — tas ir vienkārši.”

Sieviete skatās tieši kamerā, sejas priekšā turot nelielu izdruku, kur viņa redzama uz skatuves.

Evijai uzstāšanās uz skatuves bija ne tikai patīkams koncerts, bet arī viņai svarīgs mirklis. “Tā bija viena no jautrākajām lietām, ko jebkad esmu darījusi, un uzstāšanās bija svarīgs notikums, kas vairoja arī manu pārliecību,” viņa saka.

Evija kā svarīgu savas dzīves mirkli izvēlējās savu pirmo popmūzikas priekšnesumu un vēlējās izbaudīt šīs atmiņas, uzlīmējot Canon Zoemini S2 izdruku uz sava bandžo futrāļa, lai to nēsātu sev līdzi turpmākajos koncertos.

“Iespējams, tas bija mans līdz šim lielākais priekšnesums,” viņa paskaidro. “Tas bija kopā ar Kardifas Universitātes popgrupu, un tas man bija ļoti svarīgs, jo es dziedāju uz lielās skatuves lielas auditorijas priekšā.”

Evija ne tikai dzied, bet arī spēlē saksofonu, klarneti, flautu, bandžo un klavieres. Canon Zoemini S2 pielīmējamais apdrukājamais papīrs Evijai bija piemērots, lai izgatavotu izdruku bandžo futrālim. Viņa izdrukāja dažus attēlus arī uz Canon ZINK 1,3 collu iepriekš sagrieztā, apaļā uzlīmju papīra, lai vēl vairāk izrotātu sava mūzikas instrumenta futrāli.

“Man patīk uz bandžo futrāļa uzlīmēt uzlīmes ar grupu, tāpēc es tam pielīmēju arī Canon Zoemini S2 izdruku,” viņa saka. “Kad koncertēju, man ir jaukas atmiņas par šo svarīgo notikumu.”

Evijai patika arī izmantot Canon Mini Print lietotni un pievienot attēlam rāmīti. “To bija ļoti vienkārši izmantot,” viņa saka. “To bija vienkārši savienot ar Canon Zoemini S2, izmantojot Bluetooth, un es attēlam pievienoju rāmīti. Tas bija lieliski, jo tam bija tāda pati krāsu gamma kā fotogrāfijai, un tas to uzlaboja.”

Megana Gaena (Megan Gaen)

Divas rokas paceļ Canon Zoemini S2 un viedtālruni, kurā redzama Canon Mini Print lietotne ar izlaiduma fotogrāfiju ekrānā.

Maģistra programmas studentei Meganai Gaenai (Megan Gaen) patika eksperimentēt ar Canon Mini Print lietotni. Ar lietotni varat izmantot automātisko taimera iestatījumu un slēdža tālvadību, apskatīt tiešo skatu, pievienot lielisku personalizāciju un veidot kolāžas.

Sieviete piestiprina nelielu melnbaltu fotogrāfiju pie lampiņu virtenes, kurai jau ir piespraustas citas fotogrāfijas.

Megana konstatēja, ka Canon Zoemini S2 ir ļoti vienkārši lietot. Viņa izstādīja izdruku savā universitātes laika guļamistabā, piestiprinot pie lampiņu virtenes.

Megana koncentrēja uzmanību uz svarīgo mirkli, kas bija augstskolas bakalaura programmas absolvēšana mājsēdes laikā. Tāpat kā daudziem studentiem, kuru pieredzi universitātē ietekmēja Covid-19 pandēmija, Meganas Sauthemptonas Universitātes absolvēšana tika atcelta.

“Mans svarīgais mirklis bija 2021. gadā, kad ieguvu vācu un spāņu valodas bakalaura grādu,” viņa stāsta. “Mēs tomēr varējām noīrēt apmetņus, tāpēc es kopā ar vecākiem sarīkoju nelielu izlaidumu mājās. Mēs ieguvām dažas jaukas fotogrāfijas, un tas bija ļoti svarīgi, jo tie bija četri smaga darba gadi. Tas bija mirklis, ko svinēt.”

Megana ne tikai izkāra izdrukas savā universitātes laika guļamistabā, bet arī plāno vienu kopiju pielikt pie fotogalerijas sienas savā istabā mājās. “Tam ir melnbalts motīvs, tāpēc es izmantoju Canon Mini Print lietotni, lai pievienotu melnbalto filtru. To izdarīt bija ļoti ērti, jo man nebija jāuztraucas par rediģēšanu datorā,” viņa paskaidro.

Megana izdrukāja esošu attēlu no sava viedtālruņa kameras rullīša, taču Canon Zoemini S2 aizmugurē ir filtra poga, kas ļauj pārslēgties no košām krāsām uz melnbaltām. Izmantojot lietotni, var arī izveidot savienojumu ar Facebook, Instagram un Google fotoattēliem, lai no šiem pakalpojumiem izdrukātu attēlus.

“Es domāju, ka visu mazo uzlīmju, filtru un rāmīšu pievienošana bija ļoti forša, lai varētu pēc savas gaumes personalizēt attēlu,” viņa saka. “Tas bija vienkārši un ātri — un man nebija jāuztraucas par tintes žūšanu.’'

Šubhangi Dua (Shubhangi Dua)

Jauna sieviete, kas sēž pītā krēslā, lepni tur gleznu. Klēpī un blakus viņai ir vēl divi krāsaini mākslas darbi.

Maģistra programmas studente Šubhangi Dua (Shubhangi Dua) izmantoja Canon Zoemini S2, lai izdrukātu attēlu sēriju no savas debijas gleznu izstādes. “Es nekad agrāk mākslu neuzskatīju par profesiju, bet tagad izstādes dēļ jūtos tā, ka varu sevi saukt par mākslinieci,” viņa saka.

Šubhangi ir topošā māksliniece, un, protams, ka svarīgs mirklis viņas dzīvē bija saistīts ar viņas radošo kaislību. Nesen viņa piepildīja savu bērnības sapni par pirmo mākslas izstādi “Fringe Arts” festivālā Bātā, Anglijā.

“Es izvēlējos šo gleznu (skatīt iepriekš) kā sev svarīgu mirkli, jo tā ir no manas pirmās izstādes,” viņa saka. “Tikai redzot, ka mans darbs ir piekārts pie sienas starp daudzu citu talantīgu mākslinieku darbiem, man radās sajūta, ka tas ir sasniegums un esmu guvusi atzinību par ieguldīto smago darbu. Tas ir svarīgs mirklis arī tāpēc, ka daudzus gadus es domāju, ka neesmu pietiekami laba, lai būtu māksliniece, un esmu priecīga pierādīt, ka kļūdījos.”

Canon Zoemini S2 novietots ar priekšpusi uz leju uz krāsainiem mākslas darbiem, blakus neliela uzlīme ar mākslas darbu tiek ievietota albumā.

Šubhangi izdrukā svarīgus dzīves mirkļus savam albumam. Canon Zoemini S2 uzlāde aizņem aptuveni 120 minūtes, un arī uzlādes laikā var drukāt.

Sieviete pelēkā mētelī smaida kamerai, kamēr roka viņai priekšā tur nelielu mākslas darba fotogrāfijas izdruku.

Ar apmales pogu izdrukai pievieno baltu vai pielāgotu apmali.

Šubhangi arī izdrukāja divu izstādē izlikto gleznu attēlus, kas viņai bija ļoti personiskas. Šīs divas gleznas ir domātas, lai skatītos viena uz otru,” viņa paskaidro. “Lielā ir mana mamma, bet mazā — es, kad biju jaunāka.”

Canon Mini Print lietotne ir paredzēta visdažādākajām uzlīmēm — no ziediem līdz dzīvniekiem. Šubhangi izmantoja lietotni, lai pievienotu dažas uzlīmes ar ziediem savām gleznu izdrukām, atspoguļojot dabas tēmu. “Esmu ievietojusi izdrukas savā albumā un gatavojos izgatavot kopijas un izlikt tās savā istabā pie sasniegumu dēļa, lai sev atgādinātu, ka esmu to izdarījusi,” viņa saka.


Tāpēc, neatkarīgi no tā, vai vēlaties visai pasaulei parādīt svarīgu mirkli no savas dzīves vai saglabāt atmiņu tikai personīgajā dienasgrāmatā, Canon Zoemini S2 un pārējais Canon Zoemini klāsts ir lieliski piemērots, lai izveidotu izdrukas, ko izstādīt mājās, piestiprināt pie savām ierīcēm vai uzdāvināt draugiem un ģimenei. Ko jūs gaidāt? Neaizmirstiet dalīties ar izveidotajām fotogrāfijām, pievienojot mirkļbirku #FreeYourStory un birku @canonemea.



Autors Tamzina Vilksa (Tamzin Wilks)

Saistītie produkti

Saistīti raksti