Jaunais universālais printeris Canon PIXMA G3520 mājsaimniecībām un mājas birojiem – uzticamība, savienojamība un zemas izmaksas par lapu

Canon PIXMA G3520 ir daudzfunkcionāls printeris, kuru ir viegli izmantot un kas ir piemērots visām drukāšanas vajadzībām mājas birojā. Šim MegaTank printerim ir ietilpīgas atkārtoti uzpildāmas tintes tvertnes, kā arī Wi-Fi savienojuma iespēja, un kopēšana, skenēšana un drukāšana ar šo printeri ir efektīva un rentabla un augstas kvalitātes. Savienojamība mākonī un saderība ar dažādiem datu nesējiem nodrošina dokumentu izdrukas asā kontrastā un spilgtas fotogrāfijas. Ar divu rindu LCD darbība ir vienkārša, savukārt automātiskās izslēgšanās funkcija taupa gan laiku, gan enerģiju. Lai panāktu vislabākos rezultātus, izmantojiet Canon tintes un papīru. Izmantojiet oriģinālās tintes, lai nepieļautu printera salūšanu vai bojājumu un katru reizi panāktu nemainīgu drukas kvalitāti.


Lieli apjomi, ko nodrošina rentabla, vienkārša un ātra drukāšana.


Pateicoties lielajām tintes tvertnēm, šis daudzfunkcionālais printeris var izdrukāt 12 000 lappuses ar divām melnās tintes pudelēm vai 7700 lappuses ar pilnu uzpildāmo krāsu pudeļu komplektu1. Tintes tvertnes var viegli uzpildīt, izmantojot parocīgās tintes pudeles. Unikālā sprausla katrai krāsai nodrošina, ka ar katru tintes pudeli var uzpildīt tikai atbilstošo tvertni. Maināma tonera atkritumu tvertne nodrošina īsu dīkstāves laiku un uzticamu darbību katru dienu. Ierīces drukas ātrums — līdz 9,1 melnbaltam attēlam minūtē un 5 krāsu attēliem minūtē2. Pigmenta melnā tinte ļauj izdrukāt dokumentus ar asu augstas kvalitātes tekstu, un krāsu tinte nodrošina fotoattēlus ar spilgtām krāsām.


Universālais Canon PIXMA G3520 būs pieejams no 2021. gada februāra, ieteicamā tālākpārdošanas cena — € 329.


Papildinformācija: Olli Turtiainen, Canon Oy, olli.turtiainen@canon.fi, tālr. +358 40 7716226


1) Sākotnējā iestatīšanā izmantotās tintes pudeles izdrukājamo lapu kopskaits ir mazāks nekā nomaiņas pudelei, jo iestatīšanas laikā noteikts tintes daudzums tiek izmantots, lai piepildītu drukas galviņu. Izdrukājamo lapu kopskaits ir vērtība, kas tiek aprēķināta, pamatojoties uz Canon īpašo pārbaudes metodi, izmantojot ISO/IEC 24712 krāsu diagrammu un nepārtrauktas drukas simulāciju ar nomaiņas tintes pudelēm pēc sākotnējās iestatīšanas. Izdrukājamo lapu kopskaits būtiski atšķiras atkarībā no drukātā satura un citiem faktoriem.


2) Dokumentu drukas ātrums ir vidējais ESAT rādītājs (Word, Excel, PDF), kas iegūts biroja ierīču pārbaudē ar noklusējuma vienpusējās drukas režīmu (ISO/IEC 24734). Drukas ātrums var atšķirties atkarībā no sistēmas konfigurācijas, interfeisa, programmatūras, dokumenta sarežģītības, drukas režīma, lapu pārklājuma, izmantotā papīra veida u. c.


Uzņēmums Canon Oy ietilpst Canon Group, kas nodrošina drukāšanas, dokumentu un informācijas pārvaldības risinājumus uzņēmumiem un attēlveidošanas risinājumus patērētājiem un profesionāļiem. Canon nodrošina digitālās drukas risinājumus grafikas nozarei.