DRUKĀŠANA

Augsta kvalitāte, zemas izmaksas, liels apjoms: iepazīstieties ar Mega Tank printeru modeļiem PIXMA G650 un G550

Izpētiet jaunos PIXMA MegaTank printerus un uzziniet, kāpēc tie ir lieliski piemēroti uzņēmumu īpašniekiem un ideāli noder mājas birojā.
Canon PIXMA G550 printeris, ko ieskauj izdrukātas krāsainas 4 x 6 collu fotogrāfijas.

Neatkarīgi no tā, vai jums ir fotopakalpojumu stends, portretu uzņemšanas studija vai grafiskā dizaina birojs, jūsu uzņēmējdarbībai ir svarīgi augstas kvalitātes attēli un zemas drukāšanas izmaksas. Jaunākie Canon PIXMA MegaTank printeri — PIXMA G650 un PIXMA G550 — var izveidot detalizētas izdrukas, kas kalpos visu mūžu. Naudas ietaupījums, pateicoties iespaidīgajam drukas apjomam ar vienu tintes komplektu, būs tikpat pievilcīgs kā pašas izdrukas. Uzziniet vairāk par saviem drukāšanas tēriņiem ar mūsu kalkulatoru.

Abi printeri izmanto priekšrocības, ko piedāvā pilnīgi jaunais sešu krāsu ChromaLife100 krāsvielu tintes komplekts, kas izgatavots, lai izturētu laika pārbaudi: izdrukas fotoalbumā saglabāsies līdz 100 gadiem, fotogrāfijas drukājot uz Canon Plus Glossy II PP-201 papīra. Drukājot saviem klientiem vai savam personīgajam fotoalbumam, varat būt pārliecināts par kvalitāti, kas ilgs mūža garumā.

Piedāvājot jauna līmeņa krāsu kvalitāti, PIXMA G650 un PIXMA G550 tintes komplekts ietver īpašu sarkano un pelēko krāsu, kas izdrukām piešķir papildu spilgtumu. Sarkanās tintes ieviešana paplašina krāsu gammu, kas atklāj bagātīgākus toņus, savukārt pelēkā tinte paspilgtina krāsas tumšās vietās, panākot uzlabotu kontrastu un reālajai dzīvei līdzīgāku sajūtu. Cita īpašas pelēkās tintes tvertnes priekšrocība ir tā, ka krāsas tiek atveidotas stabilāk, nodrošinot konsekventus rezultātus uz dažāda veida papīra, — tas nozīmē, ka jūsu uzņēmumam būs iespaidīgākas izdrukas.

Drukājiet līdz 3800 4 x 6 collu fotoattēlus ar vienu tvertni

Canon PIXMA G650, uz kura uzlikta kamera un kuram apkārt ir fotogrāfiju izdrukas.

Papildu sarkanā un pelēkā tinte paplašina krāsu gammu, veidojot bagātīgākas, dinamiskākas fotogrāfiju izdrukas, nekā tas iespējams ar četru krāsu tintes komplektu.

Fotoprinteriem PIXMA G650 un PIXMA G550 ir lielas ietilpības uzpildāmas tintes tvertnes, kas nodrošina daudz ērtāku un izmaksu ziņā efektīvāku drukāšanu, salīdzinot ar pastāvīgu vienreizējo tintes kasetņu pasūtīšanu un nomaiņu. Turklāt gan fotoprinteris PIXMA G650, gan PIXMA G550 ir ļoti efektīvs un nodrošina ārkārtīgi lielu izdruku apjomu — līdz 38001 4 x 6 collu fotogrāfijas ar vienu tintes pudeļu komplektu.Translate - SEO Page Info - PIXMA G650[TRANSLATE] - SEO Page Info - PIXMA G550

Tvertņu uzpilde nevarētu būt vienkāršāka. Pudeles un tintes tvertņu vāciņi ir kodēti ar krāsu, katrai atverei ir tāda forma, ka tai der tikai pareizā tintes pudele, lai uzpilde notiktu bez kļūmēm. Pudeles nav jāsaspiež, tās automātiski pārstāj ievadīt tinti, kad tvertne ir pilna — pat tintes krāna vāciņi izveidoti tā, lai tos būtu ērti turēt. Tas viss apkopi padara vienkāršu, un to var izdarīt, nenosmērējot rokas.

Roka, kas izvēlas fotogrāfiju ar tomātiem, kura tikko izdrukāta PIXMA G sērijas printerī.

PIXMA G650 un PIXMA G550 sešu krāsu krāsvielu komplekts nodrošina augstas kvalitātes attēlus un izdrukas, kas ilgstoši saglabājas, pateicoties ChromaLife100 sastāvam.

Roka, kas lej sarkanu tinti PIXMA G sērijas printerī. Blakus stāv citas pudeles.

PIXMA G650 un PIXMA G550 ir izveidoti, lai tos varētu ērti apkalpot, tostarp bez uztraukuma uzpildīt tinti un vienkārši nomainīt apkopes kasetni.

Lai samazinātu dīkstāves laiku, fotoprinteri PIXMA G650 un PIXMA G550 piedāvā uzlabotu papīra padeves precizitāti un lielu ietilpību — līdz 100 A4 formāta loksnēm. Tie arī aprīkoti ar drukas galviņām,2 un tintes apkopes kasetnēm, ko var nomainīt pats lietotājs. Katram modelim ir arī pilnpunktu LCD displejs, tāpēc var uzraudzīt apkopes kasetni, regulēt drukas iestatījumus un identificēt drukāšanas kļūdas, lai vienmēr nodrošinātu nevainojamu drukāšanu.

Fotoprinteri PIXMA G650 un PIXMA G550 ir izstrādāti tikpat vienkāršai lietošanai kā apkopei — tie piedāvā bezvadu drukāšanu no dažādām ierīcēm un ir saderīgi ar Canon PRINT lietojumprogrammu, Mopria Print Service® un Apple AirPrint®. Tie var pat darboties ar Amazon Alexa viedajiem skaļruņiem, tāpēc varat drukāt, komandas nododot ar balsi.

Universāls printeris

PIXMA G650 kopē attēlu.

PIXMA G650 ir aprīkots ar kopēšanas un skenēšanas funkciju, lai nodrošinātu visu mājas birojam nepieciešamo.

PIXMA G sērijas printeris drukā attēlu no viedtālruņa.

Fotoprinterus PIXMA G650 un PIXMA G550 var aktivizēt bez vadiem ar drukāšanas norādījumiem, un tie automātiski izslēdzas pēc pabeigta darba.

Abi modeļi piedāvā vienlīdz augstu kvalitāti un liela apjoma drukāšanu, tomēr PIXMA G650 ir aprīkots arī ar kopēšanas funkciju un 600 x 1200 dpi skeneri, kas to padara par perfektu universālo printeri, ko ir vienkārši integrēt darba vietā vai mājas birojā. Modeļiem PIXMA G650 un PIXMA G550 ir arī automātiskā strāvas ieslēgšanas un izslēgšanas funkcija. Šī enerģiju taupošā funkcija ļauj nosūtīt drukāšanas darbus no klēpjdatora, tālruņa vai kameras ar Wi-Fi pieslēgumu, kamēr strādājat citā vietā, un atgriežoties jūs jau gaidīs izdrukātie materiāli. Saderība ar PIXMA Cloud Link nodrošina, ka varat drukāt attēlus un dokumentus arī no sociālajiem tīkliem un fotoattēlu koplietošanas vietnēm.

PIXMA G650 un PIXMA G550 uztur to pašu augsto efektivitātes līmeni gan ar A4 formāta papīra, gan 6 x 4 collu fotoattēlu izdrukām, un jūs varat izdrukāt 8000 A4 formāta loksnes ar vienu krāsu pudeļu komplektu. Varat tos arī izmantot, lai drukātu reklāmas materiālus un plakātus līdz 1200 mm lielumā uz A4 formāta loksnēm, izmantojot bez maksas lejupielādējamo Canon PosterArtist Lite programmatūru, kas paredzēta operētājsistēmai Microsoft Windows.

Daudzpusīgie fotoprinteri PIXMA G650 un PIXMA G550 dos iespēju mazu uzņēmumu īpašniekiem sniegt klientiem plašu drukas pakalpojumu klāstu par pieņemamām cenām. Tie ir perfekti piemēroti fotokabīnēm, kur pats sevi var nofotografēt, kā arī ID karšu izsniedzējiem vai mārketinga jomas profesionāļiem, kuriem jāveido daudz plakātu, informatīvo un citu reklāmas materiālu. Ja meklējat printeri, kas piedāvā ietilpību, ērtības un drukāšanu ar zemām izmaksām, nekompromitējot attēlu kvalitāti, jūs nedrīkstat palaist garām šos jaunākos Canon MegaTank printeru klāsta papildinājumus.

Autors: Markuss Hokins (Marcus Hawkins)

  1. Lappušu drukas ražība ir vērtība, kas tiek aprēķināta, pamatojoties uz Canon īpašo pārbaudes metodi, izmantojot ISO/IEC 29103 diagrammu un nepārtrauktas drukas simulāciju ar nomaiņu pēc sākotnējās iestatīšanas.
  2. Pieejamība dažādos reģionos atšķiras.

Saistīti produkti

  • PIXMA 650

    Mājas printeri

    PIXMA G650

    Pirmais daudzfunkciju printeris PIXMA G klāstā ar sešām uzpildāmām krāsvielu tintes tvertnēm — PIXMA G650 apvieno nepārspējamu fotoattēlu kvalitātes druku ar iespēju drukāt lielus apjomus ar ārkārtīgi zemām izmaksām.
  • PIXMA G550

    Mājas printeri

    PIXMA G550

    Printeris ar vienu funkciju un sešām uzpildāmām krāsvielu tintes tvertnēm augstas kvalitātes fotoattēlu drukāšanai sniedz iespēju izdrukāt lielus apjomus ar ārkārtīgi zemām izmaksām.
  • Strūklprinteri

    Plus Glossy II PP-201

    Canon fotopapīrs Plus Glossy II nodrošina izcilas kvalitātes fotoattēlus ar glancētu virsmu. Tas ļauj iegūt teicamus digitālos fotoattēlus un atkārtotās izdrukas.

Saistītie raksti

  • DRUKĀŠANAS PADOMI

    MegaTank printeri un to priekšrocības

    Atklājiet sešus iemeslus, kāpēc jums nepieciešams MegaTank printeris.

  • DRUKĀŠANA

    Labākie printeri dizaineriem

    Printeri ir svarīgi rīki dizaineriem — mēs palīdzēsim izvēlēties jūsu vajadzībām nepieciešamo modeli.

  • DRUKĀŠANA

    Tintes strūklprinteris vai lāzerprinteris — kurš jums ir piemērotāks?

    Atklājiet, ar ko atšķiras Canon tintes strūklprinteri no lāzerprinteriem, un uzziniet, kuri ir visatbilstošākie jūsu vajadzībām.

  • DRUKĀŠANA

    Kā izmantot bezvadu printeri

    Gudri veidi, kā visefektīvāk izmantot bezvadu printeri.